• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993
Vlondertegels

Vlondertegels

Met vlondertegels en houten tuintegels creëert u snel een eenvoudig een mooi houten terras in uw tuin of op een plat dak. Daarnaast zijn vlondertegels ook heel geschikt als balkontegels of om een stijlvol pad mee aan te leggen in uw tuin. Op VlonderPlankenWinkel.nl vindt u een ruim assortiment houten tuintegels. U kunt kiezen uit:

Wilt u liever geen tijd besteden aan onderhoud van uw vlondertegels? Dan hebben wij ook een ruim assortiment composiet tegels voor u.

Tuintegels van geïmpregneerd hout

De geïmpregneerde houten vlondertegels zijn verkrijgbaar in groen en bruin geïmpregneerd en in verschillende uitvoeringen. Zowel rechte planken, diagonale planken en ronde tuintegels. Bekijk het gehele assortiment geïmpregneerde tuintegels.

Tuintegels van hardhout

Om u ook een praktisch alternatief te bieden voor hardhouten vlonderplanken, hebben wij een mooi assortiment vlondertegels van hardhout. De donkere kleur geeft het een warme uitstraling aan uw tuin. De houten tuintegels van hardhout zijn heel geschikt voor kleinere oppervlakten in uw tuin. Maar ook op een balkon is een hardhouten terras erg mooi en gelegd als pad is het een stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Bekijk alle hardhouten tuintegels.

Vlondertegels leggen

Voor het leggen van houten tuintegels is een waterpas liggende ondergrond belangrijk. Om onkruid te voorkomen, adviseren wij u om anti-worteldoek te gebruiken. U kunt hier vervolgens de onderliggers op leggen waar u de houten tuintegels met speciale vlonderschroeven op vastmaakt. Het is aan te raden om de onderliggers op een stevige ondergrond te plaatsen, bijvoorbeeld een ondergrond van (oude) betonnen tegels. Een aantal soorten tuintegels in ons assortiment hebben een kliksysteem, waardoor deze eenvoudig te leggen zijn. Lees meer over vlondertegels leggen.

Composiet tegels

Houten vlondertegels vergen wel wat onderhoud. Wilt u dit liever niet? Kies dan voor composiet tegels. Ook hiermee legt u eenvoudig een stijlvol pad in uw tuin, maar met het voordeel dat het onderhoud u geen tijd kost.

Vlondertegels online kopen

U kunt uw vlondertegels eenvoudig online kopen op Vlonderplankenwinkel.nl. Wij hebben ook alle benodigde bevestigingsmaterialen, zodat u direct aan de slag kunt met uw terras of pad van vlondertegels.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.

Vlonderplanken

VlonderPlankenWinkel.nl heeft ook een ruim assortiment vlonderplanken van diverse materialen: