• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Vlonderhout en vlonderplanken

Zoekt u vlonderhout? Dan bent u bij Vlonderplankenwinkel.nl  aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment vlonderhout en vlonderplanken waarmee u een steiger, terras of mooie verhoging in uw tuin kunt aanleggen. Vlonderhout wordt ook regelmatig gebruikt op dakterrassen, rondom een zwembad of om paden aan te leggen. Door de natuurlijke uitstraling creëert u met vlonderplanken een gezellige en warme sfeer in uw tuin. Vlonderhout is er in verschillende houtsoorten, zoals hardhouten vlonderplanken, bamboe vlonderplanken, Douglas vlonderplanken en vlonderplanken van geïmpregneerd hout.

Soorten vlonderhout

U vindt bij ons vlonderhout voor elk budget en elk formaat terras of tuin. Er zijn diverse soorten vlonderplanken in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Het belangrijkste is om van tevoren te weten waar u het vlonderhout voor wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld graag een vlonder aan het water aanleggen, dan raden wij u aan om hardhouten funderingspaaltjes en hardhouten onderliggers te gebruiken.
Een greep uit ons assortiment vlonderhout:

Daarnaast hebben wij ook vlonderhout wat deels uit kunststof bestaat, namelijk composiet planken. Dit materiaal is een combinatie van houtvezel en kunststof vezel. Door de houtvezel heeft het een hele natuurlijke uitstraling, terwijl het aan de andere kant door het kunststof zeer duurzaam vlonderhout is én nagenoeg onderhoudsvrij. Bekijk ons assortiment composiet vlonderplanken.

Compleet assortiment vlonderhout

Naast los vlonderhout kunt u bij ons ook terecht voor materiaal en gereedschap voor het monteren van vlonderhout. Daarnaast hebben wij de juiste onderhoudsmiddelen om uw vlonder in goede conditie te houden.
Om het u nog gemakkelijker te maken, bieden wij bovendien alles-in-een pakketten vlonderhout aan. In deze pakketten zijn alle materialen zoals onderliggers, clips en vlonderschroeven inbegrepen.  Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze vlonders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.