• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Bankirai vlonderplanken

Met Bankirai vlonderplanken krijgt u een terras of vlonder met een mooie egale kleur. Daarnaast staat deze hardhouten houtsoort bekend om de makkelijke bewerkbaarheid. Het hout heeft een sterke kruisdraad en als het buigt, is er slechts een kleine kans op splijten.

Al deze eigenschappen zorgen voor hoge kwaliteit hardhout met een levensduur van ongeveer 25 jaar. Bankirai planken zijn bovendien goed bestand tegen schimmels en aantasting door insecten. Dat maakt het hout ook juist heel geschikt voor toepassing als vlonder en terras in de tuin of als dakterras.

Voor de duurzaamheid hoeft u Bankirai planken niet te behandelen. Door weersinvloeden kan de kleur donkerder worden en vergrijzen. Behandeling met speciale Bankirai olie kan dit voorkomen.

26 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

26 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Bevestigen Bankirai planken

Voor bevestiging van de Bankirai hardhouten terrasplanken adviseren wij u uitsluitend gebruik te maken van Roestvrij stalen (RVS) bevestigingsmaterialen, omdat er looizuur vrij kan komen uit het hout. Als er geen gebruik wordt gemaakt van RVS bevestigingsmaterialen kan looizuur lelijke vlekken veroorzaken op de bevestigingsmaterialen en het hout. Voor de montage van dit vlonderhout kunt u gebruik maken van onze onderliggers. Verder kunt bij ons ook terecht voor de andere materialen die nodig zijn voor het leggen van een vlonder en het onderhoud daarvan. U vindt deze producten in de categorie Bevestiging en onderhoud hardhouten vlonderplanken.

Meer informatie

Heeft u vragen over bankirai planken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.