• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Bankirai vlonderplanken

Bankirai hardhout staat bekend om de lange levensduur en de mooie egale kleur. Als u een vlonder legt met bankirai vlonderplanken dan kunt u daar gemiddeld 25 jaar van genieten. Het hout is goed bestand tegen schimmels en aantasting door insecten. Dat maakt bankirai vlonderplanken ook heel geschikt voor toepassing als vlonder in de tuin of als dakterras.

De kleur kan door weersinvloeden wel vergrijzen, maar dit heeft geen invloed op de levensduur. Wilt u de originele kleur van bankirai vlonderplanken behouden, dan kunt u deze het beste behandelen met speciale Bankirai olie.

7 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Bankirai vlonderplanken staan bekend om de makkelijke bewerkbaarheid. Het hout heeft een sterke kruisdraad en als het buigt, is er slechts een kleine kans op splijten.

Bevestiging Bankirai planken

Ons advies is om voor de bevestiging van bankirai hardhouten terrasplanken uitsluitend Roestvrij Stalen (RVS) bevestigingsmateriaal te gebruiken. Er kan namelijk looizuur uit het hout vrijkomen en als er geen RVS bevestigingsmateriaal wordt gebruikt, kan dit lelijke vlekken veroorzaken op het hout.

Als u een vlonder gaat leggen met bankirai vlonderhout, dan zijn onderliggers onmisbaar. Bekijk hier ons assortiment onderliggers voor vlonderplanken. Wij adviseren om bij hardhouten vlonderplanken ook onderliggers van hardhout te gebruiken. Naast deze materialen hebben wij ook het juiste bevestigingsmateriaal voor hardhouten vlonderplanken en de onderhoudsmiddelen in ons assortiment. U vindt al deze producten in de categorie.

Soorten vlonderplanken

Op VlonderPlankenWinkel.nl vindt u vlonderplanken van diverse materialen. Het gehele assortiment bestaat uit:


Meer informatie

Heeft u vragen over bankirai vlonderplanken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en professioneel advies.