• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786993

Geïmpregneerde Vuren vlonderplanken

In ons assortiment geïmpregneerde vlonderplanken vindt u ook vuren vlonderplanken. Door het impregneren is het hout duurzamer. De vuren vlonderplanken zijn verkrijgbaar in groen geïmpregneerd en bruin geïmpregneerd. De naam zegt het al: groen geïmpregneerde vlonderplanken hebben een lichte groene kleur en bruin geïmpregneerde vlonderplanken hebben een lichte bruine kleur.

Naast de verschillende kleuren hebben deze vuren vlonderplanken ook verschillende profielen. De ene zijde heeft een grove ribbel en de ander zijde heeft geen profiel. U kunt zelf bepalen welke kant van de plank u boven legt en dus een terras naar uw eigen smaak aanleggen.

Op onze website kunt u ook alle andere materialen vinden die nodig zijn om een vlonderterras aan te leggen. Denk bijvoorbeeld aan onderliggers, anti-worteldoek en de juiste schroeven. Kijk voor het volledige assortiment materialen én onderhoudsmiddelen bij Bevestiging en onderhoud geïmpregneerde vlonderplanken. Om het u gemakkelijker te maken, leveren wij de vuren vlonderplanken ook als totaalpakket inclusief de bevestigingsmaterialen. U geeft bij ons aan hoeveel m2 uw vlonderterras wordt en wij zorgen voor een totaalpakket met vlonderplanken, onderliggers en schroeven. Zo kunt u direct aan de slag met de juiste materialen!

Onderhoud geïmpregneerde vuren vlonderplanken

Net als andere houtsoorten is vergrijzen een natuurlijke eigenschap van vurenhout. Om de originele kleur te behouden, kunt u het hout behandelen met UV-beschermingsolie. Daarnaast hebben wij ook verschillende andere producten voor het onderhoud van geïmpregneerde vlonderplanken.

Bekijk ook onze andere geïmpregneerde vlonderplanken: