• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Onderliggers composiet vlonderplanken

Voor de onderconstructie van uw composiet vlonder zijn stevige onderliggers heel belangrijk. Hieronder ziet u alle onderliggers die geschikt zijn in combinatie met composiet vlonderplanken.

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De composiet onderliggers zijn, de naam zegt het al, van hetzelfde materiaal als composiet vlonderplanken. Als bij zowel de vlonderplanken als de onderconstructie voor composiet kiest, heeft u een volledig onderhoudsvrije constructie.

Maar het is ook mogelijk om hardhouten onderliggers te gebruiken voor het bevestigen van composiet vlonderplanken. Hardhout is een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Bovendien adviseren wij u hardhouten onderliggers als u gebruik maakt van funderingspaaltjes. Bij het aanleggen van een vlonder aan het water of op een natte ondergrond zijn funderingspaaltjes nodig. Deze paaltjes zijn van hardhout en hier kunt u alleen hardhouten onderliggers op bevestigen.

De onderliggers van Elephant kunnen ook als kantafwerking gebruikt worden en zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Elephant composiet vlonderplanken.

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.

 

Bekijk ook ons volledige assortiment composiet vlonderplanken.