• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786993

Bevestiging en accessoires composiet vlonders

Om degelijke composiet vlonders te leggen, zijn de juiste bevestigingsmaterialen nodig. Deze vindt u uiteraard ook in ons assortiment. Maar ook andere materialen zoals anti worteldoek en een spanner voor vlonderplanken zijn nuttig bij het maken van composiet vlonders. Al deze materialen vindt u ook bij Vlonderplankenwinkel.nl. Hieronder ziet u een overzicht van alle producten.

Anti worteldoek

Naast funderingspaaltjes en onderliggers is ook anti worteldoek eigenlijk onmisbaar bij het aanleggen van composiet vlonders. Hiermee voorkomt u namelijk dat er onkruid groeit tussen de planken, wat er ook voor zorgt dat u het onderhoud van uw vlonder tot een minimum beperkt. U bestelt het anti worteldoek voor composiet vlonders eenvoudig online.

Clips en schroeven voor composiet vlonders

Wij verkopen verschillende merken composiet vlonderplanken. In ons assortiment vindt u hiervoor dan ook de juiste bevestigingsclips. Er zijn speciale clips nodig, omdat het model van de planken per merk verschilt. Daarnaast zijn de specifieke clips vaak ook in de kleuren te verkrijgen die passen bij de kleur van de vlonderplanken die u bestelt. Dit kan bijvoorbeeld bij de clips voor composiet vlonderplanken van het merk Elephant. Door de bijpassende kleur vallen de bevestigingsclips niet op tussen de planken van composiet vlonders.

Bekijk ook ons volledige assortiment composiet vlonderplanken.