• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786993
Bamboe vlonderplanken

Bamboe vlonderplanken

Wilt u een houten tuinterras of dakterras waar u lang van kunt genieten? Kies dan voor bamboe vlonderplanken! Bamboe vlonders of terrasplanken zijn een exclusieve en duurzame oplossing voor een onderhoudsarme vloer voor buiten. Bamboe terrasplanken zijn licht en zeer sterk. Het is een natuurproduct met een zeer lange levensduur en is dan ook uitermate geschikt voor toepassing als terras en vlonder, zowel in de tuin als op een dakterras. Maar bamboe planken zijn ook heel geschikt voor een mooie vloer in uw serre of zelfs als wandbekleding.

De bamboe vlonderplanken in ons assortiment zijn van de merken aMbooo vlonderplanken en Moso vlonderplanken.

Eigenschappen bamboe vlonderplanken

Bamboe is ongelimiteerd beschikbaar en CO2 positief. Dagelijks groeit deze grassoort 30 cm, mede daardoor is bamboe ecologisch verantwoord en draagt bij aan een beter klimaat. Bovendien heeft bamboe een zeer lange levensduur van wel 25 tot 30 jaar. Wij bieden u dan ook 10 jaar garantie op alle bamboe vlonders.
De onderhoudsproducten voor bamboe planken zijn CO2 neutraal gefabriceerd. Zo vindt u in ons assortiment speciale aMbooo olie kleur espresso en aMbooo olie kleur coffee om de oppervlakte van de terrasplanken te beschermen tegen verwering en vervuiling. Om de vlonderplanken van het merk aMbooo schoon te houden raden wij aan om de speciale aMbooo cleaner te gebruiken.

Bamboe vlonderplanken bij zwembaden

Bamboe vlonderplanken zijn zeer geschikt om toe te passen rondom zwembaden. Bamboe is erg hard en neemt dus nagenoeg geen vocht op. Het hars in de bamboe vonderplanken is chloorbestendig waardoor het op de lange termijn dus een goede optie is om bamboe toe te passen.

Daarnaast zijn de bamboe vlonderplanken heel geschikt als aanlegsteiger of terras aan het water. Of voor het maken van een brug over het water heen. Wij verkopen bovendien dikkere planken die mooi zijn als traptrede of tegel. Kortom: bamboe is een zeer geschikt materiaal om toe te passen vlakbij water.

Bij intensief gebruik van een bamboe vlonder, bijvoorbeeld als deze bij een zwembad ligt, raden wij u wel aan de bamboe vlonderplanken wat vaker te oliën (dit komt neer op 2 á 3 keer per jaar, afhankelijk van het gebruik). Hierdoor blijven de bamboe vlonderplanken langer en beter vochtbestendig.

Soorten vlonderplanken

Wij leveren vlonders voor elk budget en voor elk formaat dakterras of tuin. In ons assortiment vindt u vlonderplanken in diverse soorten en afmetingen. Elke materiaalsoort heeft zo zijn eigen eigenschappen. Het juiste soort vlonder is onder meer afhankelijk van waar u deze voor wilt gebruiken. Komt uw vlonder bijvoorbeeld in contact met water of zand, dan raden wij u aan om hardhouten onderliggers te gebruiken. Een greep uit ons assortiment vlonders:

Naast bamboe vlonderplanken per stuk kunt u bij ons ook terecht voor bevestigingsmaterialen en onderhoudsmiddelen. Daarnaast bieden wij alles-in-een pakket bamboe vlonderplanken per m2 aan. In deze pakketten zijn alle materialen, zoals onderliggers, clips en vlonderschroeven, inbegrepen.

Heeft u vragen over onze vlonders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.

Lees ook het artikel over Bamboe vlonderplanken op de website van Lifestylewonen.nl.