• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Zakelijke klant worden bij Van den Top Tuinhout Barneveld

Bent u hovenier of aannemer en wilt u profiteren van tuinhout van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs? Word dan zakelijke klant bij Van den Top Tuinhout!

Voordelen voor zakelijke klanten

Wij bieden een uitgebreid assortiment tuinhout, tuinafscheidingen en houtbouwmaterialen waarvan een groot deel op voorraad ligt bij onze vestiging in Barneveld. Zakelijke klanten profiteren van aantrekkelijke korting op de producten en kunnen rekenen op snelle levertijden. Bezorgen is mogelijk in heel Nederland en indien gewenst zelfs op de werkplek. Daarnaast kunt u de bestelling ook zelf ophalen in Barneveld, wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op tijd klaarstaat en u direct weer verder kunt.

Voorraadhal Van den Top Tuinhout Barneveld Onderhoudsmiddelenassortiment Van den Top Tuinhout Barneveld Zithoek Van den Top Tuinhout Barneveld in-lite verlichting display Van den Top Tuinhout Barneveld Voorraadhal Van den Top Tuinhout Barneveld


Naast ons grote assortiment kunt u rekenen op professionele medewerkers die graag advies geven over de producten, zodat u ook uw klanten goed kunt informeren. En als u thuis of op locatie bezig bent met een offerte, dan kunt u als zakelijke klant via een speciaal portal inloggen op de website, waar u direct de juiste prijzen te zien krijgt. Zo heeft u alle informatie direct bij de hand en kunt u meteen gemakkelijk online uw bestelling doen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, daarom is er een vast aanspreekpunt voor zakelijke klanten binnen ons verkoopteam: Eric van de Kamp.

U kunt Eric bereiken via telefoonnummer 0342 – 786994 en e-mailadres zakelijk@vandentop.nl. Neem gerust contact op als u vragen heeft!

Bent u al zakelijke klant? Dan kunt u direct inloggen.

Inloggen zakelijke klanten

Eric van de Kamp - verkoopadviseur zakelijk Van den Top Tuinhout Barneveld