• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Grenen vlonderplanken

In ons assortiment geïmpregneerde vlonderplanken vindt u onder meer grenen vlonderplanken. Door het impregneren is het hout duurzamer. De grenen vlonderplanken zijn ‘groen geïmpregneerd’ wat betekent dat het hout een hele lichte groene kleur heeft. Deze kleur trekt onder invloed van weer en zonlicht vanzelf weg. Het hout zal uiteindelijk vergrijzen. 

U kunt kiezen uit verschillende profielen. Een groot deel van ons assortiment grenen vlonderplanken heeft aan beide kanten een ribbelprofiel met aan de ene zijde grove ribbels en aan de andere zijde fijne ribbels. Het maakt niet uit met welke kant u de planken naar boven legt, u kunt dus zelf bepalen hoe uw terras met grenen vlonderplanken eruit komt te zien. U vindt bij ons ook planken zonder profiel, waarmee u een mooi, strak vlonderterras aan kunt leggen.

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Alles-in-een pakket geïmpregneerde vlonderplanken

Op Vlonderplankenwinkel.nl vindt u ook alle ander materialen die u nodig heeft voor het aanleggen van een terras met grenen vlonderplanken, zoals onderliggers, anti-worteldoek en schroeven. Wilt u liever meer gemak? Bestel dan ons grenen vlonderplanken totaalpakket per m2. U geeft aan ons het aantal m2 door en ontvangt vervolgens alles om uw terras aan te leggen: vlonderplanken, onderliggers en schroeven.

Onderhoud geïmpregneerde grenen vlonderplanken

Een natuurlijke eigenschap van hout is dat het op den duur vergrijst. Wilt u de originele kleur behouden dan kunt u UV-beschermingsolie gebruiken. Bekijk ook de andere producten voor onderhoud van geïmpregneerde vlonderplanken.


Bekijk ook onze andere vlonderplanken:

Op VlonderPlankenWinkel.nl vindt u ook een ruim assortiment vlondertegels in verschillende soorten en afmetingen.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.