• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Hardhouten tuintegels

Tuintegels leggen is vaak wat eenvoudiger dan vlonderplanken leggen. Daarom bieden wij ook een alternatief aan voor onze hardhouten vlonderplanken, namelijk hardhouten tuintegels. Net als hardhouten vlonderplanken geven hardhouten tuintegels het terras een warme uitstraling.

De houten tuintegels van hardhout zijn heel geschikt voor wat kleinere oppervlakten, bijvoorbeeld op een balkon. Maar ook een pad met deze tegels is een stijlvolle toevoeging aan uw tuin. U kunt de tuintegels uiteraard ook voor grotere oppervlakten gebruiken, wij hebben hiervoor ook grotere afmetingen hardhouten tuintegels in ons assortiment. Hieronder ziet u alle mogelijkheden.

Soorten hardhouten tegels

In ons assortiment vindt u verschillende soorten hardhouten tuintegels. Er zijn tegels met en zonder profiel. Zo kunt u zelf de uitstraling van uw terras kiezen, bijvoorbeeld door de tegels strak tegen elkaar aan te leggen of juist speels zodat er een ander patroon ontstaat.

Bankirai tegels

U vindt bij ons ook Bankirai tegels. Bankirai is een zeer geliefde soort hardhout en heeft een kenmerkende egale geelbruine kleur. Als de Bankirai tegels niet behandeld worden, zal de kleur eerst iets donkerder worden en daarna vergrijzen. Wilt u de mooie donkere kleur behouden, dan is er speciale Bankirai-olie waarmee u de tegels kunt behandelen. Wij hebben ook Bankirai vlonderplanken in ons assortiment.

Ook andere soorten hardhouten tuintegels zullen op den duur vergrijzen, wat een natuurlijke uitstraling geeft. Bankirai olie is ook hiervoor een goede oplossing als u de donkere kleur wilt behouden. Bovendien beschermt de olie tegen kleine haarscheurtjes die bij hardhouten tuintegels na verloop van tijd kunnen ontstaan.

Hardhouten tegels online bestellen

De hardhouten tegels kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Wilt u de tegels laten bezorgen dan zullen wij de bestelling binnen 10 werkdagen bij uw afleveren. Zelf ophalen van uw bestelling is ook mogelijk, hiervoor kunt u terecht bij onze vestiging in Barneveld. Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u liever eerst de producten zien? Ook dan bent u van harte welkom in Barneveld. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven deskundig advies.

Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u graag!


Vlonderplankenwinkel.nl is dealer van onder andere:

  • Carpentier
  • Elephant
  • Hillhout
  • Moso
  • Veludeck
  • Veluwood
  • Woodvision