• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Composiet tegels

Bij VlonderPlankenWinkel.nl kunt u naast vlonders ook terecht voor tuintegels voor een mooi buitenterras. Wilt u de mooie uitstraling van hout, maar geen tijd investeren in onderhoud? Dan zijn composiet tegels een zeer goede keuze. De composiet tegels zijn duurzaam en eenvoudig te leggen. Het verschil met vlonderplanken is de uitstraling van het terras. Maar u kunt de composiet tegels natuurlijk ook toepassen voor een tuinpad. Hieronder ziet u ons assortiment composiet tegels.

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Verschillende modellen composiet tegels

U kunt uw terras met composiet tegels geheel naar eigen smaak inrichten. Er zijn tuintegels in verschillende kleuren en motieven. Zo kunt u kiezen voor de warme uitstraling van de composiet tegel in de kleur ‘Coffee’ of de tegels in de kleur antraciet voor een terras met een moderner karakter. Daarnaast zit er in ons assortiment een mooie twee-kleurige tegel met grijs en antraciet. Naast de verschillende kleuren kunt u kiezen uit composiet tegels met en zonder profiel.

Eigenschappen composiet

Composiet is een duurzaam materiaal dat is samengesteld uit houtvezels en kunststoffen. Door deze combinatie zijn de composiet tegels nagenoeg onderhoudsvrij en goed bestand tegen schimmels en mossen.

De voordelen op een rij:

  • Duurzaam
  • Water- en vochtbestendig
  • Geen last van rotten, barsten, splinteren en kromtrekken
  • Lichte verkleuring na het leggen, daarna jarenlang kleurvast

Houten tegels

Naast tegels van composiet hebben wij ook een ruim assortiment houten tegels:

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en deskundig advies.