• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Bamboe tegel

Bamboe tegels zijn een hoogwaardige oplossing voor uw (dak)terras. Bamboe is een duurzaam materiaal en is zeer onderhoudsarm. Wanneer u een natuurlijk effect wilt creëren in uw tuin is het leggen van een bamboe vlonder of looppad zeer geschikt. De bamboe tegel in ons assortiment heeft een dubbelzijdig profiel. De ene zijde is voorzien van ribbels en de andere zijde is glad. hierdoor kunt u deze bamboe tegel zowel op een strakke als speelse manier leggen. Met de bamboe tegel kunt u precies die uitstraling aan uw tuin geven zoals u die wilt.

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderhoud en reiniging bamboe tegel

Om de mooie kleur van de bamboe tegel te behouden adviseren wij u om gebruik te maken van bamboe onderhoudsolie. Deze olie verminderd de vergrijzing en daarnaast beschermt het de tuintegel. Wanneer u geen gebruik maakt van de onderhoudsolie zal de tegel gaan vergrijzen. Het vergrijzen van de bamboe tegels geeft een natuurlijke uitstraling aan de tegels. Daarnaast adviseren wij om 1x per jaar de bamboe tegel te reinigen met bamboe cleaner om het vuil aan de oppervlakte van de tegels te verwijderen. Na het reinigen kunt u eventueel de onderhoudsolie aanbrengen. Door de tegels 1x peer jaar te reinigen kunt u gegarandeerd lang genieten van uw prachtige bamboe tuintegels.

Bamboe tegel online kopen

Wilt u meer weten over bamboe tegels of heeft u vragen over onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.