• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Woodgrip Reno - antislipstrips

Door weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en hagel kunnen houten vlonderplanken glad worden. Vooral bij grotere oppervlaktes is er dan risico op uitglijden. Om dit te voorkomen, vindt u in ons assortiment de antislipstrips van Woodgrip Reno. Deze kunt u eenvoudig zelf aanbrengen in de groeven van houten planken en u heeft direct geen last meer van een gladde vlonder.

Waarom antislipstrips tegen gladde vlonderplanken?

Om te voorkomen dat vlonderplanken glad worden, is het mogelijk om deze te behandelen met een antislip olie. Het nadeel is echter dat de olie op den duur slijt en dus opnieuw moet worden aangebracht. Daarnaast kan het hout niet ademen en dat gaat ten koste van de levensduur van de vlonderplanken. U kunt er wel mee voorkomen dat de vlonderplanken glad worden, maar de uitstraling verandert ook.

Hoeveel antislipstrips tegen gladde vlonderplanken

U kunt zelf bepalen hoeveel antislipstrips u monteert om gladde vlonderplanken te voorkomen. Wij adviseren om er twee per plank te gebruiken. Hiermee bereikt u een goed resultaat en het geeft ook een mooie uniforme uitstraling.

Geen gladde vlonderplanken door Woodgrip antislipstrips

De Woodgrip Reno antislipstrips zijn dé oplossing om gladde vlonderplanken te voorkomen, zonder nadelige gevolgen voor het hout. Het is een losse strip die u eenvoudig zelf in de groeven van houten en hardhouten vlonderplanken aan kunt brengen. Bij de antislipstrips wordt montagekit meegeleverd waarmee u de strips vastmaakt in de groeven.

Voordelen Woodgrip antislipstrips

Alle voordelen van de antislipstrips op een rij:

  • Geen gladde vlonderplanken.
  • Makkelijk zelf te monteren.
  • Makkelijk op maat te maken en op elkaar aan te sluiten bij montage.
  • De natuurlijke uitstraling van het hout blijft behouden.
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes.
  • Toepasbaar bij alle houten vlonderplanken met groef.


Vlonderplanken met Woodgrip

Naast de Woodgrip Reno strips hebben we bij Vlonderplankenwinkel.nl ook Bankirai vlonderplanken met Woodgrip. Deze planken hebben twee groeven die al gevuld zijn met Woodgrip. U kunt dus direct een anti slip vlonder aanleggen!