• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Kapur vlonderplanken

Deze duurzame vlonderplanken hebben een warme licht- tot donkerrode kleur. Kapur vlonderplanken zijn van hoge kwaliteit en hebben dan ook een levensduur van gemiddeld tussen de 20 en 25 jaar. De Kapur vlonderplanken zijn door de hoge kwaliteit heel geschikt als hout voor een (dak)terras of vlonder.
Het hout zal op den duur vergrijzen, wat een natuurlijke uitstraling geeft. Wilt u liever de originele kleur behouden, dan raden wij u aan het hout te behandelen met speciale Bankirai olie. Dit vermindert ook de vorming van kleine haarscheurtjes die in de loop van de jaren kunnen ontstaan.

Bevestigen van Kapur vlonderplanken

Voor het bevestigen van Kapur vlonderplanken adviseren wij u om uitsluitend RoestVrij Stalen (RVS) bevestigingsmaterialen te gebruiken. Dit heeft te maken met het looizuur dat uit het hout kan vrijkomen. Als u dan geen RVS bevestigingsmaterialen gebruikt, kan dit lelijke vlekken veroorzaken op de bevestigingsmaterialen en het hout. In de categorie Bevestiging en onderhout hardhouten vlonderplanken vindt u alle benodigdheden voor het aanleggen van een terras met Kapur vlonderplanken.

Kapur vlonderplanken online bestellen

U kunt de Kapur Vlonderplanken eenvoudig online bestellen via deze website. Wilt u meer weten over kapur vlonderplanken of bijvoorbeeld over de bevestiging van kapur vlonders? Dan kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag meer informatie en advies.