• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786993

Losse hardhouten vlonderplanken

Heeft u enkele vlonderplanken van hardhout nodig, dan kunt u de hardhouten vlonderplanken per stuk bij ons bestellen. Dit kan uiteraard ook als u een groter aantal nodig heeft. U kunt dan ook zelf de onderliggers en bevestigingsmaterialen bij ons bestellen, u vindt deze bij de categorie Bevestiging en onderhoud hardhouten vlonderplanken.

Voor het leggen van een houten vlonder van hardhouten vlonderplanken kunt u het beste hardhouten onderliggers gebruiken. Als u de vlonder aan het water gaat aanleggen of als steiger gaat gebruiken, is het ook aan te raden om funderingspaaltjes te gebruiken. Hier kunt u de onderliggers op bevestigen en vervolgens de vlonderplanken.

Om het u nog gemakkelijker te maken, bieden wij ook een alles-in-een pakket per m2 hardhouten vlonderplanken aan. U kunt dan een compleet pakket met materiaal bestellen voor het gewenste aantal m2. Bekijk ook ons volledige assortiment hardhouten vlonderplanken.

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.