• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Losse hardhouten vlonderplanken

Heeft u enkele vlonderplanken van hardhout nodig, dan kunt u de hardhouten vlonderplanken per stuk bij ons bestellen. Dit kan uiteraard ook als u een groter aantal nodig heeft. U kunt dan ook zelf de onderliggers en bevestigingsmaterialen bij ons bestellen, u vindt deze bij de categorie Bevestiging en onderhoud hardhouten vlonderplanken.

Voor het leggen van een houten vlonder van hardhouten vlonderplanken kunt u het beste hardhouten onderliggers gebruiken. Als u de vlonder aan het water gaat aanleggen of als steiger gaat gebruiken, is het ook aan te raden om funderingspaaltjes te gebruiken. Hier kunt u de onderliggers op bevestigen en vervolgens de vlonderplanken.

Om het u nog gemakkelijker te maken, bieden wij ook een alles-in-een pakket per m2 hardhouten vlonderplanken aan. U kunt dan een compleet pakket met materiaal bestellen voor het gewenste aantal m2. Bekijk ook ons volledige assortiment hardhouten vlonderplanken.

25 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

25 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.