• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Eiken vlonderplanken

Eiken is een zeer harde houtsoort en heeft een lange levensduur van 20 jaar of langer. Het is een goed alternatief voor tropisch hardhout. Onze eiken vlonderplanken zijn standaard geïmpregneerd waardoor ze lang meegaan. Ze hebben de rustieke uitstraling die kenmerkend is voor eikenhout. Kortom: wilt u een mooie natuurlijke vlonder, denk dan ook eens aan eiken vlonderplanken. Hieronder vindt u ons assortiment.

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Eigenschappen eiken vlonderplanken

Het eikenhout is duurzaam en sterk hout waardoor het heel geschikt is voor het aanleggen van een buitenterras. Als u de eiken vlonderplanken onbehandeld laat, zullen deze van kleur veranderen. Het hout wordt eerst zwart en zal daarna vergrijzen. U kunt dit tegengaan door de eikenhouten vlonderplanken te behandelen met een beschermende beits of kleurbeits.

Eikenhout ‘werkt’ en reageert op weersomstandigheden. Hierdoor kunnen lichte vervorming en scheuren ontstaan. Dit is een natuurlijke eigenschap van eikenhout en is geen teken van slechte kwaliteit. Bovendien heeft 'werking' geen invloed op de levensduur van eiken vlonderplanken.

Eiken vlonderplanken online bestellen

De eikenhouten vlonderplanken zijn eenvoudig online te bestellen via deze website. U kunt de planken los bestellen, maar ook een compleet alles-in-een pakket per m2 is mogelijk. In dit pakket leveren wij, naast de vlonderplanken, ook onderliggers en schroeven, zodat u direct aan de slag kunt met het leggen van uw eiken vlonder.

Soorten vlonderplanken

Op VlonderPlankenWinkel.nl vindt u vlonderplanken van diverse materialen. Het gehele assortiment bestaat uit:


Meer informatie

Heeft u vragen over ipe vlonderplanken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en professioneel advies.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.