• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Eiken vlonderplanken

Als u een goed alternatief zoekt voor tropisch hardhout dan is eikenhout een goede keuze. Onze eiken vlonderplanken zijn standaard geïmpregeneerd en hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar of langer. Daarnaast heeft eikenhout een karakteristieke uitstraling wat zorgt voor een mooie natuurlijke vlonder van eiken vlonderplanken.

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Eigenschappen eiken vlonderplanken

Het eikenhout is duurzaam en sterk hout waardoor het heel geschikt is voor het aanleggen van een buitenterras. Als u de eiken vlonderplanken onbehandeld laat, zullen deze van kleur veranderen. Het hout wordt eerst zwart en zal daarna vergrijzen. U kunt dit tegengaan door de eikenhouten vlonderplanken te behandelen met een beschermende beits of kleurbeits.

Eikenhout ‘werkt’ en reageert op weersomstandigheden. Hierdoor kunnen lichte vervorming en scheuren ontstaan. Dit is een natuurlijke eigenschap van eikenhout, maar doet niet af aan de kwaliteit van het product.  

Eiken vlonderplanken online bestellen

De eikenhouten vlonderplanken zijn eenvoudig online te bestellen via deze website. U kunt de planken los bestellen, maar ook een compleet alles-in-een pakket per m2 is mogelijk. In dit pakket leveren wij, naast de vlonderplanken, ook onderliggers en schroeven.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.