• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Brede Bankirai vlonderplanken glad geschaafd

Wilt u een ruimtelijk en strak ogend terras? Dan zijn onze brede vlonderplanken van Bankirai zeer geschikt. Deze glad geschaafde vlonderplanken hebben geen profiel. In combinatie met de breedte van 19 cm zorgt dit voor een zeer ruimtelijk vlonderterras.

Vlonderplanken van Bankirai staan bekend om de mooie egale kleur, wat ook bijdraagt aan het ruimtelijke en strakke effect. Met deze brede vlonderplanken heeft u de warme uitstraling van een houten vloer, maar dan buiten. Ook wat duurzaamheid betreft zijn deze brede vlonderplanken een goede keuze, Bankirai is een hardhoutsoort van hoge kwaliteit die ongeveer 25 jaar meegaat.

U kunt onze glad geschaafde vlonderplanken los bestellen in diverse lengtes, maar wij hebben ook een compleet pakket per m2. Voor een scherpe prijs bestelt u in een keer alle materialen die u nodig heeft per m2 en kunt u meteen aan de slag.

Brede Bankirai vlonderplank


De brede Bankirai vlonderplank is heel geschikt voor het aanleggen van een wat kleiner buitenterras. Door de breedte zorgen de glad geschaafde vlonderplanken dat uw kleine vlonder groter oogt. Uiteraard kunt u de brede Bankirai vlonderplank ook gebruiken voor grotere terrassen. De breedte geeft dan weer het gemak dat u sneller een volledig terras legt dan met smallere planken.  


Bekijk ook onze andere Bankirai vlonderplanken met onder meer Bankirai vlonderplanken met ribbelprofiel.