• Scherpe prijzen
  • Grote eigen voorraad
  • Eigen vervoer
  • Gespreid betalen
Winkelwagen (0)

specialist in composiet vlonderplanken, hardhouten vlonderplanken en bamboe vlonderplanken

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Geïmpregneerde Vuren vlonderplanken

Op VlonderPlankenWinkel.nl kunt u terecht voor geïmpregneerde grenen vlonderplanken en geïmpregneerde vuren vlonderplanken. De grenen vlonderplanken zijn groen geïmpregneerd, de planken van vurenhout zijn verkrijgbaar in groen en bruin geïmpregneerd. Het impregneren zorgt voor een langere levensduur. Naast de kleur kunt u ook kiezen uit vlonderplanken met of zonder profiel. Hieronder ziet u ons totale assortiment.

U kunt bij ons ook de andere materialen bestellen die u nodig heeft voor het aanleggen van een vlonder of terras met grenen of vuren vlonderplanken. Bijvoorbeeld onderliggers, anti-wortel doek en schroeven. Wilt u liever iets meer gemak? Bestel dan uw geimpregneerde vlonderplanken in een totaalpakket per m2. Wij leveren u dan naast de vlonderplanken ook meteen alle materialen erbij die u nodig heeft voor het aanleggen van het terras en bevestigen van de planken.

Onderhoud grenen en vurenhouten vlonderplanken

Een natuurlijke eigenschap van het hout is dat het op den duur vergrijst, waardoor het nog meer een natuurlijke uitstraling krijgt. Vindt u de donkere kleur mooier, dan kunt u het hout behandelen met Bankirai-olie. Dit is wel met enige regelmaat nodig om de donkere kleur zoveel mogelijk te behouden.