• Scherpe prijzen
  • Grote eigen voorraad
  • Eigen vervoer
  • Gespreid betalen
Winkelwagen (0)

specialist in composiet vlonderplanken, hardhouten vlonderplanken en bamboe vlonderplanken

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786993

Bruin geïmpregneerde vlonderplanken

Een houten terras geeft sfeer aan uw tuin. Houdt u van donker hout dan denkt u misschien al snel aan hardhout. Maar als alternatief hebben wij ook deze mooie vlonderplanken geimpregneerd in bruin. Dezelfde warme uitstraling als hardhout, maar dan voordeliger. Door het impregneren hebben de vlonderplanken een langere levensduur dan vlonderplanken van blank hout.

U kunt de vlonderplanken geimpregneerd in bruin bij ons per plank bestellen, maar er zijn ook complete pakketten per m2. U geeft dan aan hoeveel m2 uw vlonder moet worden en wij leveren u een totaalpakket met alle materialen om meteen aan de slag te gaan!

Met vlonderplanken geimpregneerd in bruin legt u eenvoudig een mooie houten vlonder in uw tuin. Het verschil met geimpregneerde vlonderplanken in groen zit in de uitstraling. De groen geimpregneerde planken zijn wat lichter van kleur, de vlonderplanken geimpregneerd met bruin zijn donkerder en lijken daardoor op hardhout. De vlonderplanken zijn verkrijgbaar met en zonder profiel. U bepaalt dus zelf hoe uw terras eruit komt te zien, door te kiezen voor planken met een ribbel of zonder.

De vlonderplanken hebben door het impregneren een langere levensduur, maar zullen onder invloed van het weer wel vergrijzen. Dat is een natuurlijke eigenschap van het hout. U kunt de vlonderplanken geimpregneerd in bruin behandelen met speciale olie om de donkere kleur te behouden.


Bekijk ook ons volledige assortiment geimpregneerde vlonderplanken.