• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Bevestiging en onderhoud Douglas vlonderplanken

Om een degelijke vlonder van Douglas vlonderplanken te maken, heeft u de juiste materialen nodig. Die kunt u uiteraard ook bij ons bestellen. Bijvoorbeeld onderliggers en funderingspaaltjes voor de onderconstructie, maar ook schroeven en onderhoudsmiddelen. Zo geniet u jarenlang van uw mooie vlonder van Douglas vlonderplanken.

 

Onderconstructie vlonder Douglas vlonderplanken

Met onze onderliggers maakt u een stevige onderconstructie voor uw Douglas vlonder. Gaat u een vlonder leggen aan het water of op een natte ondergrond, dan zijn ook funderingspaaltjes nodig. Bekijk ons assortiment onderliggers en funderingspaaltjes.

Bevestiging Douglas vlonderplanken

Om de vlonderplanken van uw Douglas vlonder goed te bevestigen, kunt u bij ons ook terecht voor het juiste bevestigingsmateriaal. Ook andere handige materialen bij het monteren van uw Douglas vlonder vindt u in de categorie Bevestiging en accessoires Douglas vlonderplanken.

Onderhoud vlonder Douglas vlonder

Om nog langer plezier te hebben van uw houten vlonder van geimpregneerde vlonderplanken, is onderhoud nodig. Bekijk de onderhoudsmiddelen en bestel eenvoudig online.


Bekijk ook ons volledige assortiment Douglas vlonderplanken.