• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786993

Woodvision vlonderplanken

Een houten terras, maar dan onderhoudsvrij. Is dat wat u zoekt? Dan zijn Woodvision composiet vlonderplanken een ideale keuze! Composiet is een mix van houtvezel en kunststof, wat zorgt voor een plank met de natuurlijke uitstraling van hout, maar onderhoudsvrij door de combinatie met kunststof. Deze mooie duurzame vlonderplanken zijn verkrijgbaar in drie kleuren: bruin, antraciet en grijs.

20 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

20 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Woodvision composiet vlonderplanken bestaan voor meer dan 60% uit houtvezel. Dit zorgt voor een natuurlijke houten uitstraling, maar u heeft geen last van noesten, scheuren of splinters. Het oppervlak van de composiet vlonderplanken is geschuurd, waardoor deze stroef blijven. Woodvision composiet vlonderplanken hebben een minimale levensduur van 10 jaar en zijn leverbaar in een maximale breedte van 25 cm.

Kleur en profiel Woodvision vlonderplanken

U kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals een warme bruine tint. Gaat u voor een terras met wat moderner karakter dan zijn de composiet vlonderplanken in antraciet heel geschikt. Wilt u een moderne uitstraling maar houdt u meer van een lichte kleur, dan is de grijze kleur een goede keuze. Behalve de kleur, kunt u ook zelf het profiel kiezen. Er zijn vlonderplanken met een brede ribbel, fijne ribbel en Woodvision vlonderplanken zonder profiel. Elk profiel geeft uw vlonder een eigen karakter. Zo kiest u zelf een vlonder of terras dat bij uw smaak past.

Bevestiging Woodvision composiet vlonderplanken

Om de composiet vlonderplanken van Woodvision goed te monteren zijn er speciale bevestigingsclips verkrijgbaar. Door het gebruik van clips zijn er geen schroeven nodig en kunnen de vlonderplanken ‘onzichtbaar’ bevestigd worden. Dit geeft de vlonder een strakke uitstraling.

Afwerking Woodvision composiet vlonder

Om uw vlonder of terras van Woodvision composiet vlonderplanken helemaal af te maken, kunt u kiezen voor antraciet aluminium hoekprofielen of hoekprofielen in dezelfde kleur als de vlonderplanken

Bekijk ook de andere merken composiet vlonderplanken in ons assortiment.
Of bekijk de vlonderplanken van ander materialen:

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.