• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Veludeck vlonderplanken

De composiet vlonderplanken van Veludeck zijn samengesteld uit 60% houtvezels en 40% kunststof. Hierdoor zijn de stevige planken vocht- en waterbestendig. Uw terras van Veludeck planken is dus een duurzaam terras met de warme uitstraling van hout en het voordeel van kunststof waardoor het onderhoudsvrij is.

Wat betreft de kleur heeft u keuze uit het lichte Camel en wat meer donkere Coffee. Maar ook Antraciet en Old Grey zijn mogelijk. Wilt u een warme uitstraling dan is Red Wood een goede keuze.

25 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

25 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Omdat de vlonderplanken niet kunnen splijten, versplinteren of verrotten bent u zeker van een lange levensduur. Daarom krijgt u ook 5 jaar garantie. De composiet Veludeck vlonderplanken hebben aan de ene zijde een profiel met brede ribbels en aan de andere zijde geen profiel. U kunt zelf bepalen met welke zijde u de vlonderplanken naar boven legt en dus zelf de uitstraling van uw terras kiezen.

Vlonder leggen met Veludeck vlonderplanken

Het maken van een vlonder met Veludeck composiet vlonderplanken is eenvoudig te doen met standaard houtgereedschap. Voor de bevestiging zijn er speciale roestvrij stalen clips die bovendien in zwart verkrijgbaar zijn. Hierdoor vallen de clips niet op tussen de planken.
Voor de onderconstructie van een composiet vlonder, kunt u composiet onderliggers gebruiken.

Afwerking Veludeck vlonderplanken

Voor het afwerken van een Veludeck terras zijn er speciale eindkappen voor de planken verkrijgbaar. U kunt hiermee de planken per stuk in dezelfde kleur afwerken. Dit is geeft een mooi aanzicht en voorkomt bovendien dat er vocht en vuil in de planken komt.

Wij verkopen vlonderplanken van de volgende merken:

U kunt op VlonderPlankenWinkel.nl terecht voor vlonderplanken van diverse materialen:

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.