• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

MegaWood Vlonderplanken

De composiet vlonderplanken van Megawood zijn van hoge kwaliteit en bestaan voor 75 procent uit natuurlijke houtvezels. Dit geeft een unieke natuurlijke uitstraling met het bijkomende voordeel dat er geen onderhoud nodig is. Het geborstelde oppervlak heeft geen kunststof bovenlaag waardoor de composiet vlonderplanken nog meer lijken op vlonderplanken die volledig van hout zijn. Het oppervlak is echter ook zeer hard en daardoor goed bestand tegen beschadigingen en krassen.
U krijgt bovendien 25 jaar garantie op de Megawood composiet vlonderplanken!

18 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De Megawood composiet vlonderplanken zijn massief waardoor het geen risico is dat insecten of water in de plank komen. Als de planken nat worden zullen ze bovendien niet glad worden. Vanwege de hoge duurzaamheid van het materiaal is onderhoud niet nodig en ook voor behoud van de kleur hoeft u dit niet te doen. De kleur van Megawood composiet vlonderplanken zal niet vergrijzen. Na het leggen zal de kleur onder invloed van het weer in een paar maanden licht veranderen, maar daarna zijn de planken kleurvast voor de rest van de levensduur.
De planken in ons assortiment hebben aan beide kanten een ander profiel, u kunt dus zelf bepalen hoe uw terras met Megawood vlonderplanken eruit komt te zien.

Kleuren composiet vlonderplanken Megawood

De vlonderplanken zijn verkrijgbaar in drie kleuren: het lichte natuurbruin, het warme nootbruin en het moderne basaltgrijs.

Schoonmaken van Megawood vlonderplanken

De vlonderplanken kunnen uiteraard wel vies worden door weersomstandigheden. Om dit schoon te maken heeft u echter eigenlijk alleen maar schoon water en een borstel nodig.

Alle voordelen van de Megawood composiet vlonderplanken op een rij:

  • Massieve planken
  • Kleurvast
  • Hard oppervlak dat goed bestand is tegen krassen
  • Geen risico op uitglijden door stroef oppervlak
  • Geborstelde structuur zonder plastic bovenlaag
  • Duurzaam: geen coating nodig voor het behoud van de plank
  • Uniek oppervlak met natuurlijke houtstructuur

Bekijk ook de ander merken composiet vlonderplanken in ons assortiment.

Ons volledige assortiment vlonderplanken bestaat uit:

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.