• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 12:00 uur!

0342 786993

Fiberon vlonderplanken

Ook voor de mooie en sterke composiet vlonderplanken van Fiberon bent u bij VlonderPlankenWinkel.nl aan het juiste adres. De planken zijn samengesteld uit 50% voornamelijk Esdoorn houtvezels en 50% Polythyleen kunststof. De Fiberon vlonderplanken hebben een mooie kleur en zichtbare houtnerf, waardoor ze eruit zien als een echte houten plank.

21 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Bijzonder aan deze Fiberon vlonderplanken is dat deze verkrijgbaar zijn in multicolor planken in bruine of grijze tint. Deze kleurschakering geeft een bijzonder mooie uitstraling aan uw terras of vlonder van deze composiet planken. De Fiberon vlonderplanken zijn ook verkrijgbaar in brede planken, waardoor uw terras direct ruimtelijker oogt. Wij hebben vlonderplanken zonder profiel en planken met aan beide kanten een ander profiel, waarbij u zelf kunt kiezen welk profiel u aan de bovenkant legt.

Een composiet vlonder van deze Fiberon planken geeft jarenlang plezier, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan onderhoud. De levensduur is meer dan 25 jaar en de vlonderplanken hoeven niet behandeld te worden met onderhoudsmiddelen. Een paar keer per jaar wassen is voldoende om de vlonder in goede conditie te houden.

Wij hebben composiet vlonderplanken van onderstaande merken:

U kunt bij ons terecht voor vlonderplanken van verschillende materialen:

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.