• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Elephant vlonderplanken

Ook voor de mooie en betaalbare composiet terrasplanken van het merk Elephant kunt u bij ons terecht. De vlonderplanken zijn vekrijgbaar als holle plank met twee verschillende zijden. Aan de ene zijde heeft de plank geen profiel en aan de andere zijde een zogenaamd 'Franse ribbel', dit is een brede ribbel afgewisseld met smalle ribbel. U kunt dit ook zien op de afbeeldingen die bij de producten staan.

De Elephant composiet planken zijn ook verkrijgbaar als massieve vlonderplank. Deze planken hebben geen profiel maar een mooie gevlamde structuur die de uitstraling geeft van een houten terras, maar met het gemak van het onderhoudsvrije materiaal composiet.

Wat betreft kleur heeft u de keuze uit grijze Elephant terrasplanken, maar ook antraciet en bruin zijn verkrijgbaar. U kunt ook bevestigingsmaterialen bij ons bestellen om uw Elephant composiet vlonder op de juiste manier te monteren. Bovendien hebben wij ook kantafwerking van Elephant in ons assortiment: dit zijn een soort regels van composiet die u kunt gebruiken om een vlonder van Elephant vlonderplanken af te werken. Daarnaast kunt u dit materiaal ook gebruiken als onderligger van uw vlonder of terras voor een volledig onderhoudsvrije constructie. Deze kantafwerking/onderliggers zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de vlonderplanken.

Elephant vlonderplanken los bestellen

De composiet vlonderplanken van Elephant kunt u los bestellen, maar ook in een compleet pakket per m2. U kunt dan het aantal m2 opgeven en wij leveren een pakket met de vlonderplanken, composiet onderliggers, clips, en schroeven. Zo kunt u direct aan de slag met uw composiet vlonder van Elephant vlonderplanken.

Wij hebben composiet vlonderplanken van de volgende merken:

Wij hebben vlonderplanken van verschillende materialen in ons assortiment:

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.