• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Elephant vlonderplanken

Composiet terrasplanken van het merk Elephant zijn mooi en ideaal voor een betaalbaar onderhoudsvrije vlonder. De vlonderplanken zijn voor de helft van kunststofvezel en voor de helft van houtvezel gemaakt. Dat maakt de planken sterk en nagenoeg onderhoudsvrij.

De Elephant vlonderplanken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben twee verschillende zijden. De ene zijde is glad en de andere zijde heeft een zogenaamde 'Franse ribbel': dit is een profiel met een combinatie van een brede en smalle ribbel.

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De Elephant terrasplanken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Houdt u van modern, dan zijn de grijze of antraciet planken een goede optie. Wilt u liever een natuurlijke kleur, dan zijn de vlonderplanken ook beschikbaar in warm bruin. 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het juiste bevestigingsmateriaal voor uw composiet vlonder. Voor Elephant vlonderplanken zijn er speciale bevestigingsclips waarmee u de planken onzichtbaar kunt bevestigen. De clips zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de planken en vallen daardoor niet op tussen de planken. En om het geheel mooi af te werken, hebben wij ook de kantafwerking van Elephant in ons assortiment. Dit zijn composiet regels waarmee u de zijkant van de vlonderplanken netjes kunt afwerken. Deze regels zijn overigens ook geschikt om te gebruiken als onderligger voor uw composiet vlonder, zodat u een volledig onderhoudsvrije constructie heeft. Ook de kantafwerking is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de planken.

Elephant vlonderplanken kopen

De composiet vlonderplanken van Elephant kunt u als losse plank(en) kopen, maar ook in een compleet pakket per m2. Handig, want u geeft simpelweg het aantal m2 op en wij leveren een pakket met alle benodigde materialen. Zo kunt u direct aan de slag met uw composiet vlonder van Elephant vlonderplanken.

Naast Elephant hebben wij ook andere merken, bekijk hiervoor het volledige assortiment composiet vlonderplanken. Of bekijk de vlonderplanken van andere materialen zoals:

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.