• Scherpe prijzen
  • Grote eigen voorraad
  • Eigen vervoer
  • Gespreid betalen
Winkelwagen (0)

specialist in composiet vlonderplanken, hardhouten vlonderplanken en bamboe vlonderplanken

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786993

Elements CarpGarant vlonderplanken

VlonderPlankenWinkel.nl biedt een compleet assortiment van composiet vlonderplanken van diverse merken, waaronder Carpgarant Elements. Dit zijn terrasplanken van hoge kwaliteit composiet dat deels bestaat uit polyprobyleen, waardoor de planken erg hard zijn.

De composiet vlonderplanken van Carpgarant zijn verkrijgbaar als holle planken in diverse kleuren, zoals grijs en antraciet. Bijzonder is de crème-kleur die wij ook in ons assortiment hebben. Deze mooie lichte composiet plank heeft een gevlamde structuur waardoor het de uitstraling heeft van hout. Dit geeft uw terras of vlonder een natuurlijke, maar ook trendy uitstraling door de bijzondere kleur.

U kunt bij ons terecht voor losse vlonderplanken van Carpgarant Elements, maar wij hebben ook alles-in-een pakketten per m2 voor u. Daarmee heeft u, naast de planken, ook direct alle materialen in huis om uw composiet vlonder te leggen.

Wij hebben composiet vlonderplanken van de merken:

Ons volledige assortiment vlonderplanken bestaat uit:

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.