• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Duofuse vlonderplanken

Voor een mooi en duurzaam alternatief voor houten vlonderplanken hebben wij ook de composiet vlonderplanken van Duofuse in ons assortiment. Deze planken zijn gemaakt van een mix van kunststof met houtmeel en hebben een warme uitstraling die doet denken aan hardhout.

De vlonderplanken zijn verkrijgbaar als holle en massieve plank. De holle plank heeft aan de ene kant een houtnerf en aan de andere kant geen profiel. De massieve plank heeft aan beide zijden profiel met aan de ene kant grove ribbels en aan de andere kant fijne ribbels. U kunt dus zelf bepalen hoe uw composiet terras met Duofuse vlonderplanken eruit komt te zien.

Bekijk hieronder een impressie van het assortiment. Onder het filmpje vindt u alle producten en kunt u deze eenvoudig online bestellen.

De Duofuse vlonderplanken zijn verkrijgbaar in drie kleuren, zoals het warme Tropical Brown. Voor een lichter terras is er Stone Grey. Of kies voor de chique uitstraling van de Duofuse vlonderplanken in Graphite Black.

U kunt de composiet vlonderplanken bestellen per plank, maar ook in een totaalpakket per m2. Ideaal als u zelf aan de slag gaat met de plaatsing van de composiet vlonder. Met het pakket heeft u in één keer alle materialen in huis, zowel de vlonderplanken als ook onderliggers en bevestigingsmateriaal. 

Toepassing Duofuse vlonderplanken

De duurzame vlonderplanken van Duofuse zijn heel geschikt voor een mooie vlonder of sfeervol buitenterras, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt ook denken aan het maken van mooie traptreden als er hoogteverschil zit in uw tuin. Daarnaast houden veel mensen van een mooi houten bruggetje in de tuin, ook dit kunt u maken met de composiet vlonderplanken van Duofuse. U geniet dan van de natuurlijke uitstraling van hout, maar met het voordeel dat u geen tijd kwijt bent aan onderhoud.

Het leggen van een composiet vlonder met Duofuse planken gaat eenvoudig met de speciale bevestigingsclips die hiervoor gemaakt zijn. Deze ziet u hierboven ook staan in het productenoverzicht. Voor een stevige onderconstructie hebben wij voor u ook onderliggers van composiet. Zo legt u een duurzame en onderhoudsvrije vlonderconstructie waar u jaren van kunt genieten.

Bekijk ook eens vlonderplanken van ander materialen:

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.