• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Decodeck vlonderplanken

In ons ruime assortiment vindt u onder meer de Decodeck vlonderplanken. Mooie onderhoudsvrije planken van composiet in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u zelf de uitstraling van uw composiet vlonder bepalen. Natuurlijk bruin in verschillende tinten, zoals Tabacco Brown en Dark Brown geven een warme uitstraling. Lichter van kleur zijn de grijze, Stone Grey, composiet Decodeck planken. Wilt u een bijzondere en chique uitstraling dan zijn de Decodeck vlonderplanken ook verkrijgbaar in Caviar Black.

Decodeck vlonderplanken zien er niet alleen uit als houten planken, maar voelen ook zo aan. Andere voordelen ten opzichte van volledig houten planken zijn dat Decodeck planken niet kromtrekken en splinteren. Door het sterke materiaal behoudt uw vlonder of terras bovendien jarenlang zijn uitstraling. Het bevestigen van de composiet vlonderplanken van Decodeck gaat eenvoudig met speciaal hiervoor bestemde clips die niet zichtbaar zijn. En voor de afwerking zijn ook speciale kantplanken beschikbaar in dezelfde kleuren als de vlonderplanken.

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

U kunt bij ons terecht voor composiet vlonderplanken van de merken:

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.

Bekijk ook eens deze vlonderplanken: