• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Composiet vlonderplanken totaalpakket per m2

Wilt u snel en eenvoudig alle materialen voor een vlonder van composiet in huis halen, kies dan voor een alles-in-een pakket per m2. Hier zitten alle materialen in die u nodig heeft om uw terras of vlonder van composiet te leggen. In het pakket vindt u, naast de vlonderplanken: onderliggers, clips en vlonderschroeven. U kunt ook composiet vlonderplanken per stuk bestellen.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderhoudsvrij en duurzaam
Composiet is een onderhoudsvrij en duurzaam materiaal waar u lang plezier van heeft. Het is een combinatie van kunststof en houtvezel, wat het sterk maakt, maar uw terras ook de natuurlijke uitstraling van hout geeft. Na het leggen verkleurt het licht, maar na enkele weken stopt dit en heeft u jarenlang een kleurvast terras.

Voordelen composiet
Het grootste voordeel van composiet ten opzichte van hout is misschien wel dat het niet kan rotten of kromtrekken. Maar u heeft ook geen last van splinters en barsten. Bovendien is het vochtbestendig en worden de planken dus niet glad door water. Composiet wordt eerder stroever, waardoor er geen kans is op uitglijden.

Soorten planken
In ons assortiment vindt u zowel holle als massieve composiet planken. Voor het aanleggen van een rond terras zijn massieve planken heel geschikt.

Meer informatie
Heeft u vragen over vlonderplanken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies. 

Andere soorten vlonderplanken

Bekijk ook eens deze vlonderplanken: