• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Bevestiging composiet vlonderplanken

Vlonderplankenwinkel.nl heeft ook een uitgebreid assortiment materialen voor bevestiging van uw composiet vlonder. Voor een stevige onderconstructie van uw composiet vlonder, kunt u bij ons terecht voor de juiste onderliggers, maar ook funderingspaaltjes. Daarnaast vindt u hier alles om de composiet vlonderplanken stevig te bevestigen en uw composiet vlonder bovendien mooi af te werken.

Onderconstructie composiet vlonder

Voor een degelijke vlonder die lang meegaat, is een goede onderconstructie belangrijk. Gaat u een composiet vlonder aanleggen bij het water of op een natte ondergrond dan raden wij u aan om hardhouten funderingspaaltjes te gebruiken. Op deze paaltjes kunt u vervolgens speciale composiet onderliggers vastmaken en daar bovenop de composiet vlonderplanken leggen. Zo krijgt u een mooie composiet vlonder waar u lang plezier van heeft. Om te voorkomen dat er onkruid groeit tussen de planken is het ook aan te raden om anti worteldoek te gebruiken.

Bevestiging composiet vlonderplanken

Voor het bevestigen van de vlonderplanken van uw composiet vlonder, hebben wij diverse materialen zoals schroeven en clips.

Afwerking composiet vlonder

Om uw vlonder van composiet helemaal af te maken, vindt u bij ons ook speciale hoekprofielen en materialen voor afwerking van een vlonder. Hiermee voorkomt u dat er vuil in de composiet vlonderplanken terecht komt. De hoekprofielen zijn verkrijgbaar in zwart, maar ook in aluminium wat uw composiet vlonder een trendy uitstraling geeft.

Daarnaast zijn er bijpassende afwerkingmaterialen voor de verschillende merken composiet vlonderplanken die wij verkopen. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een composiet vlonder van Veludeck vlonderplanken speciale eindkappen per plank in dezelfde kleur als de planken die u bij ons kunt bestellen. Voor composiet Decodeck vlonderplanken hebben wij kantplanken waarmee u uw composiet vlonder kunt afwerken in dezelfde kleur als de composiet vlonderplanken die u gebruikt heeft.

Bekijk ook ons volledige assortiment composiet vlonderplanken.