• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Balkon vlonder

Vlonderplanken zijn ook bij uitstek geschikt als vloer op een balkon. Een vlonder op uw balkon verlengt als het ware uw huiskamer en is bovendien eenvoudig te leggen.

Balkon vlonder   Vlonder balkon


Vaak is de vloer van een balkon van beton, wat geen warme uitstraling heeft. Met vlonderplanken creëert u een mooie balkonvloer met natuurlijke uitstraling. De balkon vlonder kunt u gewoon op de oude ondergrond leggen. Om te voorkomen dat die beschadigt adviseren wij u wel rubberen tegeldragers te gebruiken. Hierop komen de onderliggers en planken te liggen voor uw balkon vlonder.

Constructie vlonder op balkon

Om een stevige vlonder op uw balkon te leggen, raden wij aan om onderliggers te gebruiken. Deze zorgen ervoor dat de vlonderplanken goed blijven liggen en hierdoor ontstaat een goede afwatering. Doordat de balkon vlonder iets hoger ligt, zal er geen water op blijven staan. Dat is niet alleen prettig voor u, maar zorgt er ook voor dat een houten vlonder langer meegaat.

Keuze vlonder balkon

Er zijn veel verschillende soorten vlonderplanken, u kunt dus helemaal zelf bepalen hoe uw balkon vlonder eruit komt te zien. Wij hebben vlonderplanken van geïmpregneerd hout, hardhouten vlonderplanken, bamboe vlonderplanken en Douglas vlonderplanken. Daarnaast hebben wij ook composiet vlonderplanken die nagenoeg onderhoudsvrij zijn. Daarmee legt u een mooie balkon vlonder waar u daarna alleen nog maar van hoeft te genieten.
Ook voor het leggen van uw balkon vlonder hebben wij alle materialen. Rubberen tegeldragers, onderliggers en natuurlijk de bevestigingsmaterialen.

Vlonder met balkontegels

Naast vlonderplanken hebben wij ook mooie houten balkontegels waarmee u een vlonder op uw balkon kunt leggen. Ook deze tegels zijn eenvoudig te leggen. Een deel van de balkontegels in ons assortiment heeft een klik-systeem, waardoor er ook geen extra bevestigingsmateriaal nodig is. Naast houten balkontegels hebben wij ook balkontegels van composiet. Dit materiaal is nagenoeg onderhoudsvrij, door de combinatie van houtvezel en kunststofvezel.
Zowel de vlonderplanken als de balkontegels voor uw balkon vlonder kunt u eenvoudig online bij ons bestellen. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!