• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Bezorgen of ophalen

Wij bezorgen in principe binnen 10 werkdagen. Doorgaans gebeurt dit sneller, maar dat is afhankelijk van onze voorraad en de geplande routes. Na uw bestelling ontvangt u binnen 48 uur een orderbevestiging en de geplande bezorgdatum.

Als u voorkeur heeft voor een bezorgdatum, kunt u dit doorgeven bij uw bestelling via het veld 'opmerkingen'. Wij zullen dan proberen om hier rekening mee te houden. Omdat wij per dag onze routes plannen is het helaas niet mogelijk om ook daadwerkelijk zelf een bezorgdatum te kiezen. Mochten er onduidelijkheden zijn over uw bestelling dan nemen wij telefonisch contact met u op.


Bezorgkosten
VlonderPlankenWinkel.nl bezorgt standaard in heel Nederland en België. Hieronder ziet u de bezorgkosten, alle bedragen zijn inclusief btw.

 Nederland*  Vaste bezorgkosten per bestelling  € 59,95
   Natuurlijke matten op rol  € 40,95
     
 Pakketjes klein*  € 9,95
   Pakketjes vanaf 80 cm.*  € 19,95
     
 Zeeuws Vlaanderen*  Vaste bezorgkosten per bestelling  € 96,95
 Natuurlijke matten op rol  € 45,95
     
 Pakketjes klein*  € 9,95
   Pakketjes vanaf 80 cm.*  € 24,95
     
 Waddeneilanden  Bezorgkosten op aanvraag  
     
 België  Vaste bezorgkosten per bestelling  € 144,95 
 Natuurlijke matten op rol  € 59,95
     
 Pakketjes klein*  € 14,95
   Pakketjes vanaf 80 cm.*  € 34,95

* Bij uw bestelling worden de verzendkosten automatisch bepaald en toegevoegd aan uw bestelling.

Levering
Uw bestelling wordt in overleg met de chauffeur op een goed bereikbare plaats, direct naast de vrachtwagen, neergezet. Voor eventueel verder vervoer moet u zelf zorgen.
Als u de producten niet zelf in ontvangst kunt nemen, dan kunt u aan ons doorgeven op welke plek wij deze neer kunnen zetten, bijvoorbeeld bij een oprit of in een tuin. Wij nemen in dat geval aan dat u zelf niet de bon kunt ondertekenen en de chauffeur uw bestelling controleert.

Bestelling ophalen

Heeft u aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen, dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten. Wij nemen contact met u op zodra uw bestelling compleet is. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u pas langs te komen als wij hebben laten weten dat uw bestelling er is.

U vindt ons aan de Wesselseweg 46 in Barneveld.

Maandag t/m vrijdag      09:00 - 17:00 uur (i.v.m. onze gezamenlijke lunchpauze zijn wij gesloten van 12.15 tot 13.00 uur)
Zaterdag     08:00 - 12:00 uur

Op zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

Artikelen retourneren

Klik hier voor meer informatie