• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786993

Vlonderschroeven

Voor een degelijke en stevige bevestiging van uw vlonderplanken zijn er speciale vlonderschroeven. Deze schroeven kunt u gebruiken voor het moeiteloos vastzetten van harde houtsoorten, zonder voor te boren! Daarnaast zijn de schroeven van Roestvrij staal (RVS) en zullen dus geen roestvlekken veroorzaken op hardhouten, geïmpregneerde vuren, grenen of douglas vlonderplanken of terrastegels.

8 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Hoeveel schroeven per vlonderplank?

Je zult je vast afvragen hoeveel schroeven je ongeveer per vlonderplank nodig hebt. Goed om te weten is dat bij iedere vlonderplank een montagehandleiding te vinden is. Hierin staat duidelijk omschreven hoe je een vlonder legt.

Als het ware heb je per plank, per onderliggen twee schroeven nodig die je in de breedte van de plank schroeft. Heb je dus 5 onderliggers met 5 planken? Dan heb je in totaal 10 schroeven nodig per vlonderplank en in totaal 50 schroeven.

Welke dikte schroeven voor een vlonderplank?

Wanneer het gaat om de lengte van de schroeven, raden we iedereen aan dat de schroef 3 centimeter de onderplank in gaat. Dit betekent dat vlonderplanken met een dikte van 2,1 cm een schroef voorgeschreven wordt van 5 cm lang en vlonders met een dikte van 2,4 en 2,8 cm schrijven we de schroeven voor met een lengte van 6 centimeter.

Kwaliteit en eigenschappen vlonderschroeven

Onze vlonderschroeven zijn gemaakt van uiterste duurzame RVS 410 kwaliteit. U kunt kiezen uit verschillende lengtes, de diameter van alle vlonderschroeven is 5 mm. De kop van de vlonderschroef is zo gemaakt, dat deze precies in de groef van de plank valt. Dat maakt de vlonderschroeven ook heel geschikt voor gebruik bij het bevestigen van vlonderplanken voor vlonders en terrassen.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.