• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786993

Antislip strips

Door weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en hagel kunnen houten vlonderplanken glad worden. Vooral bij grotere oppervlaktes is er dan risico op uitglijden. Om dit te voorkomen, vindt u in ons assortiment zowel antislip olie als antislipstrips van Woodgrip Reno. Deze kunt u eenvoudig zelf aanbrengen in de groeven van houten planken. Op deze manier heeft direct geen last meer van een gladde vlonder.

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Waarom antislip strips tegen gladde vlonderplanken?

Om te voorkomen dat vlonderplanken glad worden, is het mogelijk om deze te behandelen met een antislip olie. Het nadeel is echter dat de olie op den duur slijt en dus opnieuw moet worden aangebracht. Daarnaast kan het hout niet ademen en dat gaat ten koste van de levensduur van de vlonderplanken. U kunt er wel mee voorkomen dat de vlonderplanken glad worden, maar de uitstraling verandert ook.

Hoeveel antislip strips tegen gladde vlonderplanken

U kunt zelf bepalen hoeveel antislipstrips u monteert om gladde vlonderplanken te voorkomen. Wij adviseren om er twee per plank te gebruiken. Hiermee bereikt u een goed resultaat en het geeft een mooie uniforme uitstraling.

Geen gladde vlonderplanken door Woodgrip antislipstrips

De Woodgrip Reno antislip strips zijn dé oplossing om gladde vlonderplanken te voorkomen, zonder nadelige gevolgen voor het hout. Het is een losse strip die u eenvoudig zelf in de groeven van houten en hardhouten vlonderplanken aan kunt brengen. Bij de antislip strips wordt montagekit meegeleverd waarmee u de strips stevig vast kunt maken in de groeven.

Voordelen Woodgrip antislipstrips

  • Geen gladde vlonderplanken
  • Makkelijk zelf te monteren
  • Eenvoudig op maat te maken en op elkaar aan te sluiten
  • De natuurlijke uitstraling van het hout blijft behouden
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Toepasbaar op alle houten vlonderplanken met groef

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.