• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Bamboe vlonderplanken per stuk

Bamboe is zeer sterk materiaal. Wilt u dus een duurzaam buitenterras aanleggen in uw tuin of op uw dakterras, dan zijn bamboe planken een goede optie. Weet u precies hoeveel materiaal u nodig heeft, dan kunt u bij ons bamboe vlonderplanken per stuk bestellen. Heeft u liever in een keer alles in huis inclusief de bevestigingsmaterialen, dan kunt u ook een alles-in-een pakket bamboe vlonderplanken per m2 bestellen.

Toepassing Bamboe vlonderplanken

Een eigenschap van bamboe is dat het hard materiaal is, waardoor het weinig vocht opneemt. Dat maakt bamboe vlonderplanken heel geschikt voor gebruik rondom bijvoorbeeld een zwembad. Bij intensief gebruik is ons advies om het hout wel 2 à 3 keer per jaar te behandelen met olie, zodat de planken langer vochtbestendig blijven.
Daarnaast is een tuinvlonder van bamboe ook erg mooi. Of creëer een verrassend effect door bamboe vlonderplanken te gebruiken als wandbekleding.

Andere materialen
Als u zelf aan de slag gaat met het leggen van een vlonderterras dan is het goed om te bedenken welke materialen u nog meer nodig heeft naast de losse bamboe planken. U kunt bij VlonderPlankenWinkel.nl ook terecht voor deze materialen, zoals anti worteldoek, onderliggers, clips en vlonderschroeven. Bekijk ons complete assortiment bevestiging en onderhoud voor bamboe vlonderplanken.

Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u ook een totaalpakket bamboe vlonderplanken per m2 bestellen. Naast de vlonderplanken leveren wij u dan ook meteen anti-worteldoek, onderliggers, vlonderschroeven en clips. Zo kunt u direct aan de slag met uw bamboe vlonder.

Merken bamboe vlonderplanken per stuk

Wij verkopen de vlonderplanken van bamboe van de volgende merken per stuk: