• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

Bamboe tegels

Bamboe tegels zijn een duurzame keuze voor uw (dak)terras. Bamboe heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm. Voor een natuurlijk effect in uw tuin is het leggen van een bamboe vlonder of looppad zeer geschikt. De bamboe tegels in ons assortiment hebben een dubbelzijdig profiel. De ene zijde is voorzien van ribbels en de andere zijde is glad. Hierdoor kunt u de tegels zowel op een strakke als speelse manier leggen. Met de bamboe tegels kunt u zelf de uitstraling van uw terras bepalen.

Bekijk ook ons assortiment bamboe vlonderplanken.

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderhoud bamboe tegels

Om de mooie kleur van de bamboe tegels te behouden adviseren wij u om bamboe onderhoudsolie te gebruiken. Door deze onderhoudsolie vermindert de vergrijzing en daarnaast beschermt het de tuintegels. Wanneer u geen gebruik maakt van de onderhoudsolie zullen bamboe tegels vergrijzen.

Wij adviseren u ook om één per jaar de bamboe tegels te reinigen met bamboe cleaner om het vuil aan de oppervlakte van de tegels te verwijderen. Na het reinigen kunt u de onderhoudsolie aanbrengen. Door de tegels één keer per jaar te reinigen kunt u gegarandeerd lang genieten van uw prachtige bamboe terras. U kunt deze producten vinden bij de categorie onderhoudsmiddelen.

Bamboe tegels online kopen

Wilt u meer weten over bamboe tegels of heeft u vragen over onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met meer informatie en deskundig advies.