• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786993

aMbooo vlonderplanken

U kunt op VlonderPlankenWinkel.nl ook terecht voor de mooie bamboe vlonderplanken van het merk aMbooo. Op deze vlonderplanken wordt een speciale behandeling toegepast waardoor de planken van hoge kwaliteit zijn en maatvast. Daarnaast behouden de aMbooo bamboe planken langer hun natuurlijke kleur dan bijvoorbeeld hardhouten vlonderplanken.

Wij hebben ook Moso bamboe vlonderplanken in ons assortiment.

Unieke eigenschappen aMbooo

Een terras van aMbooo is heel duurzaam en heeft door de kleur een mooie warme uitstraling. De planken hebben aan de kopse kanten messing en groef, waardoor deze in de lengte op een mooie manier zijn door te leggen zijn zonder naden. Vindt u het niet mooi als bevestigingsmaterialen te zien zijn, ook dan zijn de aMbooo vlonderplanken een goede keuze, omdat deze onzichtbaar bevestigd kunnen worden met speciale Roest Vrij Stalen (RVS) clips.

Soorten aMbooo vlonderplanken

Bij ons kunt u diverse modellen aMbooo terrasplanken krijgen. Er zijn planken met grove en smalle ribbel te verkrijgen. Daarnaast zijn er twee verschillende kleuren, namelijk het warme ‘coffee’ en mooie donkere 'espresso’. U kunt op VlonderPlankenWinkel.nl de aMbooo planken per stuk bestellen, maar een bamboe vlonderplanken alles-in-een pakket per m2 is ook mogelijk.

aMbooo vlonderplanken leggen

Ook met het leggen van de vlonderplanken helpen we u graag op weg. Daarom vindt u bij de producten van aMbooo op onze site ook een montagehandleiding.

Onderhoud aMbooo planken

Om uw vlonder van aMbooo planken in perfecte staat te houden, kunt u bij ons ook diverse onderhoudsmiddelen bestellen die speciaal voor dit merk gemaakt zijn.